TRAINING 1
Basistraining ZRM

Tijdens de training worden de domeinen uitgelegd en wordt er geoefend met het gebruik van de Zelfredzaamheid-Matrix aan de hand van een casus en een discussie over de scores. Er zijn diverse casussen voor deze doeleinden ontwikkeld.

Onderdelen van het programma zijn:

  • Het concept ‘zelfredzaamheid’
  • De domeinen van de ZRM 2017 (evt. 2013 versie indien noodzakelijk)
  • De domeinen van het ZRM-supplement ouderschap
  • De beoordelingsmethode
  • Oefenen met een door de trainer meegebrachte casus.

Indien u eigen casuïstiek wilt gebruiken in de training dan verzorgen wij dat graag.

U wordt verzocht zelf op www.zelfredzaamheidmatrix.nl de documenten te downloaden en zich voorbereiden op de training. Deelnemers worden verzocht om de documenten mee te nemen naar de training (uitgeprint of digitaal), er zal met het materiaal worden gewerkt.

De training duurt 3 uur, biedt plaats aan 15 deelnemers en kost €795,-  vrijgesteld van btw en exclusief reiskosten.
De deelnemers ontvangen een certificaat van de GGD Amsterdam.Indien gewenst kan er tegen een vergoeding van €60,- per training 4,5 punten worden toegekend voor de SKJ geregistreerde professional.

De trainingen waarbij individueel ingeschreven kan worden (open inschrijf) duren vier uur. De de kosten zijn dan €110,- per persoon (incl. certificaat en SKJ punten).

De eerst volgende open inschrijf is op 8 oktober van 13.00-17.00 uur. Inschrijven kan door een mail te sturen naar zrm@timacademie.nl of ga naar de agenda.