Alle trainingen worden nu ook online aangeboden!

Wil je individueel een ZRM training volgen? Stuur dan even een mailtje naar zrm@timacademie.nl

TRAININGEN TIM ACADEMIEZelfredzaamheid-Matrix trainingen
Professionele trainingen op maat

Bij TIM bent u verzekerd van gecertificeerde trainers, opgeleid door de ontwikkelaars van de GGD Amsterdam. De trainingen in de ZRM zijn gericht op de gebruikers van het instrument en worden voornamelijk in-company georganiseerd.

Een deel van de opbrengst van onze trainingen wordt gebruikt voor onderhoud en doorontwikkeling van het instrument. Zo blijft het een gebruiksvriendelijk, handzaam en vrij toegankelijk instrument!

In dit menu vindt u de trainingen van TIM Academie! Bij vragen kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren via onze contactpagina of zrm@timacademie.nl

TRAINING IS MAATWERK

INHOUD & KWALITEIT

Trainingen van TIM Academie onderscheiden zich doordat ze gegeven worden door collega hulpverleners. Doordat ze de doelgroep kennen, de werkprocessen en de samenwerkingsverbanden kunnen zij praktische voorbeelden geven die afgestemd zijn op uw doelgroep.

TIM Academie werkt alleen met gecertificeerde trainers, er is nauw contact met de ontwikkelaars en het opleidingsaanbod kan gemakkelijk op maat worden uitgebreid.

Alle trainingen van TIM Academie zijn al jaren geaccrediteerd door het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en Tim Academie is geregistreerd bij CRKBO. De gemiddelde tevredenheid van de deelnemers is al jaren lang een 9! Er zijn dan ook een hoop vaste klanten van TIM Academie.